Bemutatkozás – Klamega Otthonápolás és betegszállítás, betegápolás

A cégről:

Az élet mindig tartogat számunkra olyan problémákat, gondokat, betegségeket, amelyeket a család egyedül nem képes megoldani. Cégünk azzal a céllal alakult meg, hogy segítségünkkel a megváltozott élethelyzetben, a családok terheit jelentősen csökkentve, a betegek igénybe vehessék az otthoni ápolás jótékony hatását. Az otthoni megszokott környezetben a rászoruló emberek családjuk körében gyógyulhatnak, a megfelelő szakképzett személyzet segítségével a gyógyulási folyamat is gyorsabb, lábadozási idő lerövidül. Előfordulhat, hogy a családból valaki tartósan vagy átmenetileg gondozásra szorul nem megoldott a felügyelete, mi ebben is tudunk segíteni, megoldást nyújtani.

Alapító tagok: Németh Lajos mentőtiszt, Némethné Hegedűs Melinda intenzív szakasszisztens, Németh Gábor szakápoló, Németh Klaudia szociális munkás
Munkatársaink: szakképzett ápolók, gondozók

Szolgáltatásaink:
Több csomag közül is tud választani, a csomagok tájékoztató jellegűek  és variálhatóak. Fontos számunkra hogy a szolgáltatás kérő igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni olyan áron ami önnek is megfelel. Hosszútávú szolgáltatás igénylés esetén pedig még kedvezőbb árat tudunk biztosítani. Több információért keressen minket bizalommal!

Szakápolási csomag:
• injectiózás
• fekélyek, decubitusok kezelése
• katéter csere
• fürdetés, tisztázás
• gyógyszerelés
• betegszállítás (szükség esetén külföldre/külföldről is)

Otthonápolás Csomagajánlatok

Hívjon segítünk. Otthonápolás Korrekt árakon. Magas óraszám és hosszabb megrendelés esetén kedvezményeket biztosítunk, és rugalmasan személyre tudjuk szabni árainkat.

1 2 3 4
Napi felügyeleti csomag:

Napi felügyeleti csomag:

Olyan idős emberek részére ajánljuk, akik nem képesek önállóan ellátni magukat, szükségük van naponta fürdetésben segítségre, esetleg bevásárlásra vagy bármilyen egyéb nem szakápolói feladat elvégzésére.
A napi vizit tartalmazza: a fürdetést, tisztába tételt, gyógyszerbeadást, felügyeletet, beszélgetést, kisebb rendrakást, igény szerinti óraszámban.

Nappali csomag: 12 órára hétfőtől-péntekig (igény szerint hétvégén is,egyedi ajánlat alapján): 400.000 Ft/4 hét (beteg állapotától függően az ár emelkedhet) Érvényes, 2022. június 22.-től visszavonásig.

Éjszakai felügyeleti csomag:

Éjszakai felügyeleti csomag:

Olyan betegek részére ajánljuk, akik ellátása nem igényel szakfelügyeletet és ellátásuk az éjszaki időszakban megoldatlan.
A szolgáltatás minden éjszaka igény szerint az esti óráktól kezdve reggeli időszakik terjed. Amely tartalmazza a fürdetést, tisztába tételt, gyógyszerbeadást, felügyeletet, beszélgetést.

Éjszakai csomag: 12 órára hétfőtől-péntekig (igény szerint hétvégén is): 440.000 Ft/4 hét (beteg állapotától függően az ár emelkedhet) Érvényes, 2022. június 22.-től visszavonásig.

Napi 24 órás felügyeleti csomag:

Napi 24 órás felügyeleti csomag:

Azoknak az idős és beteg embereknek állítottuk össze, akik egyáltalán nem képesek önállóan ellátni magukat, napi 24 órás felügyeletet igényelnek.

A csomag tartalmazza beszélgetést, főzés, mosás, bevásárlást, kisebb rendrakást, fürdetést, tisztába tételt, gyógyszerbeadást.

Napi 24 órás csomag: 550.000 Ft/4 hét - 600.000 Ft/4 hét (beteg állapotától függően) Érvényes, 2022. június 22.-től visszavonásig.

Vakációs csomag:

Vakációs csomag:

Azoknak ajánljuk, akik szabadságuk ideje alatt szeretnék, hogy hozzátartozóik, szeretteiket biztonságba tudhassák.

Szakápolási csomag: tevékenységtől, függően: 3.000-5.000 Ft/óra Érvényes, 2022. június 22.-től visszavonásig.

Betegápolás olcsón

A szolgáltatás az egész országban elérhető: Betegápolás Nógrád Megye Betegápolás Heves Megye Betegápolás Budapest és Pest Megye

Otthonápolás

Azoknak az idős és beteg embereknek állítottuk össze, akik egyáltalán nem képesek önállóan ellátni magukat, napi 24 órás felügyeletet igényelnek. A csomag tartalmazza beszélgetést, főzés, mosás, bevásárlást, kisebb rendrakást, fürdetést, tisztába tételt, gyógyszerbeadást.

Betegszállítás

Betegszállítás Országosan és külföldről is!

Házi Betegápolás

Házi Betegápolás: injectiózás, infúsiós-kezelés, fekélyek, decubitusok kezelése, katéter csere, fürdetés, tisztázás, gyógyszerelés

Szakképzett betegápoló állást keresel? Dolgozz nekünk!